Șapte motive pentru a lucra la Société Générale

Oportunități de carieră, diversitate, politică salarială... Descoperiți tot ce transformă Société Générale într-un angajator de top.

Société Générale și-a propus să devină banca relațională de referință. Acest lucru nu este posibil decât cu oameni de calitate, o echipă bună, care lucrează împreună și are în comun același spirit de echipă.

Spiritul de echipă, cea mai importantă valoare a noastră, nu se rezumă doar la modul de a lucra împreună. Este vorba de crearea de relații durabile, bazate pe respect și încredere. Dezvoltarea unui spirit de echipă înseamnă plăcerea de a ne ajuta și de a învăța unii de la alții. Relația cu colaboratorii este piatra de temelie a spiritului de echipă.

La spiritul de echipă se adaugă valori precum inovația responsabilitatea și implicarea. În toate entitățile noastre, aceste valori partajate de colaboratorii noștri creează un mediu de lucru în care expertiza aprofundată se împletește cu dorința de a anticipa întotdeauna nevoile clienților noștri și evoluția piețelor.

1. Alăturați vă unei echipe pline talent

Atunci când vă alăturați Grupului Société Générale, intrați într-o echipă compusă din profesioniști foarte diverși, motivați de dorința de a excela și a căror expertiză recunoscută pe scară largă se dedică satisfacției clienților noștri. Ne străduim să atragem și să fidelizăm candidați plini de talent, proveniți din medii diverse. Apoi, îi ajutăm să se integreze cât mai bine în cadrul societății noastre.

 • Datorită, printre altele, Programului Junior și parteneriatelor noastre cu organismele de formare cele mai renumite din lume, vă propunem o varietate de oportunități profesionale, stagii pentru posturi permanente, după o perioadă formativă.
 • Pentru a reuși să se integreze rapid, colaboratorii noi beneficiază de sprijin în cursul primelor luni în societatea noastră, în cadrul programului de integrare Starting și de un site intranet.

Extinde

2. Dezvoltați-vă capacitatea de inserție profesională

Ne dorim ca angajații noștri să fie la curent cu cele mai bune practici în sectorul bancar. De aceea vă oferim oportunități de a progresa în carieră, de a vă păstra capacitatea de inserție profesională și de a căpăta noi competențe.

 • Société Générale a primit, pentru al patrulea an consecutiv, distincția „Top Employer France 2017” pentru politica sa de resurse umane care le permite angajaților săi să se dezvolte atât pe plan profesional, cât și personal. În fiecare an, întreprinderea investește semnificativ în formare,în așa fel încât angajații săi să-și dezvolte competențele (profesionale, tehnice, personale sau de conducere) și capacitatea de inserție profesională, ținând seama de realitățile întreprinderii și de evoluțiile sale viitoare: programe de formare adaptate fiecărui tip de post și nivel de experiență, instrumente pedagogice (cursuri online distribuite în masă, micro-învățare, clase de curs virtuale etc.), programe de dezvoltare a carierei. Această dorință permanentă de a adapta formarea la nevoile salariaților și ale întreprinderii, prin inovație, este una dintre regulile fundamentale ale politicii Grupului.

 • Serviciile de formare ale Grupului (corporative sau destinate profesiilor) vizează în primul rând să sprijine dezvoltarea angajaților, ținând seama de politica de resurse umane și de strategia de dezvoltare a activităților băncii. În acest scop, sunt propuse programe de formare în scopul dezvoltării competențelor transversale și profesionale pentru toți salariații

 • Având în vedere evoluția modalităților de învățare, Grupul integrează în mod firesc în oferta sa de formare tot mai multe cursuri online. Această direcție majoră de dezvoltare se bazează pe noi modalități de formare, inovatoare, performante și adaptate unor profesii noi: cursuri online distribuite în masă (MOOC - Massive Open Online Courses), conferințe web, învățare socială, clase de curs virtuale (Webex) învățarea rapidă și învățarea online etc. Digitalizarea formării profesionale se desfășoară la scară largă în cadrul Grupului.

Extinde

3. Evoluați într-un mediu internațional

Société Générale este o societate globală, cu colaboratori de 122 de naționalități din 76 de țări. Capacitatea dumneavoastră de a lucra într-un mediu multicultural și de a vă adapta la tot felul de situații va fi astfel încurajată și dezvoltată.

 • Diversitatea personalului nostru creează interacțiuni care vă aduc satisfacții, dându-vă adesea posibilitatea de a lucra cu colegi din întreaga lume și în proiecte transfrontaliere.

 • Dacă ambiția dumneavoastră este de-a vă clădi o carieră internațională, Société Générale poate fi angajatorul pe care-l căutați, deoarece vă propune mai multe parcursuri de mobilitate internațională.

*31/12/2014

Extinde

4. Beneficiați de remunerație atractivă

În calitate de membru al echipei Société Générale, veți primi recunoaștere pentru performanța și implicarea dumneavoastră, atât la nivel personal, cât și colectiv.

 • Remunerația este formată din salariu fix, o parte variabilă în funcție de performanță și alte avantaje.

 • În plus, colaboratorii noștri sunt remunerați pentru performanțele bune ale societății prin intermediul cointeresării și participării la profit. Aceștia au posibilitatea de a le investi în fondurile de acționariat pentru salariați, creând astfel un patrimoniu în condiții financiare și fiscale privilegiate. În momentul de față, peste 95 000 de actuali și foști colaboratori dețin 7,42% din acțiunile societății*.

  *31/12/2014

Extinde

5. Tratament respectuos și echitabil

Talentul poate lua diferite forme. De aceea, Société Générale încearcă să promoveze egalitatea și diversitatea la toate nivelurile.

 • În prezent, femeile reprezintă 60% din angajații noștri din lume și 42,8% din Consiliul de Administrație*. În 2014 , 44% din managerii grupului erau femei.

 • În 2007, s-a deschis Misiunea Handicap a Grupului pentru recrutarea și integrarea persoanelor cu handicap.

 • În lumea întreagă, am întreprins inițiative pentru a favoriza inserția tinerilor și a persoanelor fără studii. De exemplu, în Franța, din 2007, desfășurăm un program de mentorat pentru tineri fără studii superioare sau proveniți din medii defavorizate.

* 6 femei în posturi de conducere, dintre care 2 alese de către salariați.

Extinde

6. Lucrați într-o societate implicată

Deoarece relațiile sunt nucleul modelului nostru de funcționare, Société Générale se angajează să consolideze legăturile cu colaboratorii, comunitățile și lumea în care trăim.

 • Colaboratorii : prin intermediul diferitelor programe din mai multe țări, favorizăm echilibrul între viața personală și cea profesională, susținem inițiativele pentru sănătate și securitate și dezvoltăm dispozitive avantajoase pentru maternitate. În 2014, Comitetul executiv a semnat Carta „15 angajamente pentru echilibrul timpului personal”, lansat de către autoritățile publice franceze. Multe dintre aceste angajamente au avut ecou în afara Franței.
  De altfel, lucrul de la domiciliu, introdus în mod progresiv în cadrul grupului, în funcție de modalitățile adaptate contextului local, răspunde nevoilor de inovare a modului de funcționare, oferind colaboratorilor cel mai bun compromis între viața profesională și cea personală.

 • Comunitățile: sponsorizăm numeroase activități și implicări cetățenești (lupta împotriva analfabetismului și inserția profesională), culturale (muzica clasică și arta contemporană), precum și sportive (rugby, golf și handisport).

 • Mediul: în 2008, am adoptat o politică riguroasă pentru protecția mediului care include aplicarea unor procese pentru o amprentă de carbon neutră. Astfel, acționăm atât asupra eficienței energetice, cât și asupra reciclării, a gestionării deșeurilor sau a gestionarii călătoriilor.

Extinde

7. Contribuiți la clădirea unei bănci mai bune

Implicarea colaboratorilor noștri este crucială pentru satisfacția clienților și pentru construcția unei bănci a viitorului.

De aceea, am creat Barometrul angajatorilor. Administrat de un institut de studii independent, acest sondaj bianual dă fiecărui angajat ocazia de a se exprima.

Mai mult decât un simplu sondaj, Barometrul este o veritabilă oportunitate pentru manageri de a se apropia de echipa lor și de a le comunica informații, fie că este vorba de comentarii asupra rezultatelor sondajului sau de măsuri de luat. Strategia se încadrează în eforturile de perfecționare permanentă și transformă Société Générale într-un angajator de top.

Informații pentru căutare

Utilizați semnul plus (+) pentru a căuta două cuvinte cheie.

Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?
Eroare de căutare

Cuvântul cheie trebuie să conțină cel puțin 2 caractere și nu poate conține un asterisc.

Maximum number of documents authorised

You can only store 5 CV or 5 other documents in your profile. To upload a new file please remove one of the exiting documents.

Printează

Selectează cel puțin o ofertă .

Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?
Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?
Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?
Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?
Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?