Societe Generale Activities

Activități

Oferim o gamă largă de produse, care acoperă nevoile clienților persoane fizice, ale societăților comerciale și ale instituțiilor din întreaga lume. Astfel, vă putem oferi oportunități de carieră dintre cele mai diverse: o veste bună pentru candidații în căutarea unui loc de muncă.

Lucrând la Société Générale, misiunea dvs. este clară. Suntem cu toții aici pentru a ne ajuta clienții să-și ducă la bun sfârșit proiectele personale și profesionale, pentru a gestiona riscurile, pentru a le pune la dispoziție finanțări și investiții, precum și pentru a-i ajuta să facă față provocărilor din mediul economic.

Clienții noștri, fie că sunt persoane fizice, profesioniști, companii sau investitori instituționali, în Franța sau în străinătate, doresc, în primul rând, să dispună de o gamă largă de servicii. Dimensiunea și anvergura Grupului nostru ne permite să le oferim aceste servicii. Este o veste bună pentru candidați, deoarece le oferim o mare varietate de parcursuri profesionale. Descoperiți-le.

Activity_Retail banking in France

Bancă de retail în Franța

În Franța, avem trei bănci relaționale complementare: Société Générale, Crédit du Nord și Boursorama. Aceste trei rețele își împărtășesc cele mai bune practici, își eficientizează procesele și își propun oferte adaptate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților lor îmbunătățind, în același timp, calitatea serviciilor lor.

Vedeți toate ofertele din Banca de retail din Franța

Société Générale

Astfel începe povestea noastră. Cu o rețea de 2 257 de sucursale, banca de retail Société Générale este o marcă recunoscută de oricine în Franța, numărând 9 milioane de clienți, persoane fizice, societăți comerciale și asociații. Oferă produse bancare și de asigurare cu o pronunțată valoare adăugată, precum și soluții bancare la distanță inovatoare.
Citiți mai multCrédit du Nord

Grupul Crédit du Nord cuprinde opt bănci regionale, o societate de management de active și o societate de brokeraj. Rețeaua sa de 918 agenții numără 2,1 milioane de clienți persoane fizice, 218 000 profesioniști și asociații, precum și 84 000 de companii și instituții. Băncile Grupului sunt dornice să consolideze relațiile cu clienții lor, astfel încât fiecare dintre aceștia să simtă că face parte dintr-o relație de durată.
Citiți mai multBoursorama

Fondată în 1995, Boursorama este un jucător important în online banking la nivel european și este prezentă în patru țări. În Franța, Grupul administrează portalul boursorama.com și furnizează produse și servicii bancare online prin intermediul mărcii Boursorama Banque. Acesta este broker online în Regatul Unit (Self Trade) și Spania (Self Trade Bank). De asemenea, Boursorama este prezentă în Germania, sub marca OnVista Bank.
Citiți mai mult

Extinde Închide
Activity_International retail banking

Bancă de retail pe plan internațional

Fiind prezent în 36 de țări, cu 3 750 de sucursale în total, Grupul nostru are o acoperire vastă ca bancă de retail pe plan internațional. Scopul nostru: să ne păstrăm modelul de bancă universală respectând în continuare particularitățile piețelor locale.

Vedeți toate ofertele din Banca de retail pe plan internațional

Divizia Banca de retail pe plan internațional

Creată în 1998, axa Banca de retail pe plan internațional adaptează modelul de bancă universală la particularitățile piețelor locale. În momentul de față, suntem lideri în Europa Centrală și de Est, în Rusia, în bazinul mediteranean, în Africa Subsahariană și în teritoriile franceze de peste mări. În plus, ne-am consolidat prezența în Asia, deschizând locații în Vietnam și China în ultimii ani.

Extinde Închide
Activity_Specialised financial services and insurance

Servicii financiare specializate și de asigurare

Creditul de consum și finanțarea vânzărilor și a bunurilor de capital, leasingul și managementul flotelor de vehicule și, în cele din urmă, asigurările: aceste servicii sunt disponibile pentru persoanele fizice și juridice în cadrul băncii noastre de retail și în cadrul Société Générale Corporate & Investment Banking.

Vedeți toate ofertele din Serviciile financiare specializate și de asigurare

Servicii financiare pentru societăți comerciale

Pentru clienții societăți comerciale, Grupul oferă soluții financiare și servicii pentru gestionarea flotelor de vehicule prin intermediul ALD Automotive, precum și soluții adaptate de finanțare a vânzărilor și a bunurilor de capital, prin SG Equipment Finance.
Aflați mai multe despre Société Générale Equipment Finance
Aflați mai multe despre ALD Automotive FranțaCredite de consum

Oferim soluții pentru a ajuta consumatorii să achiziționeze servicii sau bunuri, cum ar fi automobile, aparate electrocasnice, ambarcațiuni...
Aflați mai multe despre Bank Deutsches Kraftfahrzeuggewerbe
 Asigurări

Produsele noastre permit persoanelor fizice să facă economii pentru viitor, să se protejeze pe ei și pe cei apropiați și să-și asigure bunurile.
Citiți mai mult

Extinde Închide
Activity_Corporate and Investment banking

Banca de finanțare și de investiții

Société Générale Corporate & Investment Banking este un jucător-cheie în finanțarea economiei prin rolul său esențial de intermediar între două tipuri de clienți: emitenții și investitorii.

Vedeți toate ofertele din Banca de finanțare și investiții

SG CIB face parte din divizia Global Banking & Investor Solutions (GBIS) a Grupului Société Générale. Cu 18 000 de colaboratori în 53 de țări, GBIS este prezentă în toate centrele financiare importante din Europa, America și Asia și Oceania. GBIS ajută companiile mari, instituțiile financiare, sectorul public, vehiculele investiționale de tipul family office și persoane fizice înstărite oferindu-le servicii bancare de finanțare și de investiții, servicii de bancă privată, de gestiune de active și de servicii pentru investitori.

Astfel, misiunea noastră este să ne sprijinim toți clienții în abordările lor strategice pe termen lung, oferindu-le o gamă completă de servicii de la finanțare, consiliere, acoperirea riscurilor până la soluții de investiții.

Echipele noastre oferă zilnic debitorilor (societăți comerciale, instituții financiare, sector public) acces larg la piețe și la investitori. De asemenea, oferă investitorilor (instituții, persoane fizice, fonduri, manageri de active, bănci private, companii de asigurare și vehicule investiționale de tipul family office) soluții inteligente și numeroase oportunități de investiții.

Pentru a duce la bun sfârșit toate activitățile noastre, ne bazăm pe experiența de lider mondial în instrumente derivate pe acțiuni, în finanțarea resurselor naturale, în Fixed Income în euro, în soluții Cross-Asset, în servicii de execuție, compensare & Prime Brokerage. Suntem recunoscuți pentru experiența noastră în materie de inginerie financiară și pentru calitatea francizelor de produse.
Ne desfășurăm activitatea în trei sectoare principale: relațiile cu clienții și banca de investiții, activitățile de finanțare, activitățile de piață care consolidează funcțiile corporative și resursele-cheie.Relații cu clienții și banca de investiții: cultivarea de relații pe termen lung cu societățile comerciale, instituțiile financiare, sectorul public și vehiculele investiționale de tipul family office.

Acest departament oferă toate produsele și soluțiile adaptate ale SG CIB și ale Grupul cu:

 • un accent pe serviciile bancare comerciale și de investiții pentru a satisface toate nevoile clienților (consultanță strategică, fuziuni și achiziții, piețe de capital, tranzacții de capital strategice);
 • un sistem cu acoperire globală, responsabil de activitățile bancare comerciale și de relațiile zilnice cu clienții, care promovează vânzarea încrucișată între toate liniile de activitate ale Société Générale.

Activități principale :responsabili de relații cu clienții, analiști Corporate Finance/Fusions & Acquisitions/KYC, senior banker...

Citiți mai multActivități de finanțare: oferirea de soluții integrate de piețe de capital, de finanțări structurate și de acoperire pentru entitățile emitente.

Clienții noștri emitenți beneficiază de soluții de mobilizare de capital, finanțare structurată și acoperire a riscurilor valutare, a inflației, a ratelor dobânzilor și a materiei prime. Dezvoltăm produse adaptate și oferim servicii de consultanță strategică (structură de capital, planuri de finanțare, piețe de capital), bazându-ne pe experiența noastră globală, precum și pe cunoașterea sectorială aprofundată (export, infrastructură, media telecom, materii prime și energie) pentru a satisface nevoile de finanțare ale tuturor clienților noștri.

Activități principale : inițiatori, sindicatori, sales/vânzători, specialiști în fonduri structurate...

Citiți mai multActivități pe piețele de capital: dezvoltarea mai multor soluții de investiții de bază, de management al riscului, de execuție, de compensare și de prime brokerage

Platforma noastră integrată și multisubiacentă oferă acces global la piețele de capital, credit, rata dobânzii și schimb valutar, materii prime și investiții alternative - de la lichidități la derivate. Oferim soluții de consultanță, de investiții, de management al riscurilor, de compensare, executare și prime brokerage adaptate la nevoile specifice ale fiecărui investitor și ale fiecărei societăți comerciale, datorită francizei de instrumente derivate pe acțiuni, lider mondial din 2001, precum și datorită poziției de lider pe rata dobânzii, credit, materii prime și cercetare.

Activități principale : traders, sales/vânzători, brokeri, priceri/structuratori, analiștii financiari/trading/cantitativi, specialiști în marketing...

Citiți mai multFuncții corporate și resurse: asigurarea calității serviciilor pentru clienți și performanțele companiei.

Cooperarea strânsă dintre liniile noastre de activitate și toate funcțiile noastrecorporate și resurse (sisteme informatice, operațiuni, contabilitate și finanțe, managementul riscurilor, resurse umane și comunicare) este esențială pentru performanța și dezvoltarea activităților noastre.
Oricare ar fi provocările la care trebuie să facem față, funcțiile corporate și resursele reprezintă o garanție a calității, siguranței și fiabilității operațiunilor noastre. Datorită unui echilibru ideal între responsabilitate și inovație, între inițiativa personală și respectarea principiilor deontologice, sunt parteneri-cheie pentru liniile de activitate.

Activități principale:controlori financiari, juriști, marketers, Middle-Officers, manageri de proiect, manageri de risc, specialiști în sisteme informatice, în comunicare și în resurse umane...

Aflați mai multe despre Operațiuni
Aflați mai multe despre Sistemele informatice
Afla mai multe despre Departamentul Financiar
 

Extinde Închide
Société Générale - Asset management

Gestiune de active

Lyxor Asset Management, o filială a Société Générale, a fost fondată în anul 1998. Cu 600 de angajați de 30 de naționalități diferite și o prezență în 12 țări din Europa, America și Asia și Oceania, Lyxor își păstrează poziționarea unică de pionier și de lider în domeniile sale de specializare.

Vedeți toate ofertele din Gestiunea de active

Lyxor face parte din divizia Global Banking & Investor Solutions (GBIS) a Grupului Société Générale.
Cu 18 000 de colaboratori în 53 de țări, GBIS este prezentă în toate centrele financiare importante din Europa, America și Asia și Oceania. GBIS ajută companiile mari, instituțiile financiare, sectorul public, vehiculele investiționale de tipul family office și persoane fizice înstărite oferindu-le servicii bancare de finanțare și de investiții, servicii de bancă privată, de gestiune de active și de servicii pentru investitori.

ETF și management de indici, management alternativ, management activ-cantitativ și de specialitate, management structurat: Lyxor este expertul în tehnici moderne de management și administrează active în valoare de peste 85,7 miliarde de EUR*.
Datorită activității de cercetare și capacităților sale de inovație recunoscute, experții de la Lyxor creează soluții de investiții de active, optimizând performanța și riscul, în toate clasele de active.

* 85,7 miliarde de EUR echivalentul a 117,1 miliarde de dolari - active administrate la 30 iunie 2014.

Activități principale: vânzare (analist vânzări, vânzător piețe financiare), structurare și management de portofoliu (structuror, manager, asistent manager), funcții de asistență (responsabil Middle Office, responsabil operațiuni back office), riscuri și control (analist de risc de piață, manager de riscuri operaționale).

Citiți mai mult

Extinde Închide
Activity_Private banking, global investment management and services

Bancă privată

Société Générale Private Banking oferă soluții de management al averii pentru o clientelă formată din oameni de afaceri și persoane fizice înstărite. Serviciile noastre includ managementul activelor, servicii fiduciare, expertiză la nivel mondial în produsele structurate, fonduri speculative, soluții de investiții imobiliare și accesul la piețele de capital.

Vedeți toate ofertele din Banca privată

SGPB se numără printre liderii mondiali din sectorul băncilor private cu active administrate în valoare de peste 108 miliarde de euro în decembrie 2014.
SGPB face parte din divizia Global Banking & Investor Solutions (GBIS) a Grupului Société Générale. Cu 18 000 de colaboratori în 53 de țări, GBIS este prezentă în toate centrele financiare importante din Europa, America și Asia și Oceania. GBIS ajută companiile mari, instituțiile financiare, sectorul public, vehiculele investiționale de tipul family office și persoane fizice înstărite oferindu-le servicii bancare de finanțare și de investiții, servicii de bancă privată, de gestiune de active și de servicii pentru investitori.
Citiți mai mult

Extinde Închide

Servicii pentru investitori

Société Générale Securities Services oferă o gamă completă de servicii de vârf pentru cele mai recente evoluții de pe piețele financiare și de reglementare: compensare, conservare, bancă depozitară, managementul lichidităților, administrare de fonduri și asset servicing, agent de transfer și servicii pentru entitățile emitente.

Vedeți toate ofertele din Serviciile pentru investitori

SGSS face parte din divizia Global Banking & Investor Solutions (GBIS) a Grupului Société Générale. Cu 18 000 de colaboratori în 53 de țări, GBIS este prezentă în toate centrele financiare importante din Europa, America și Asia și Oceania. GBIS ajută companiile mari, instituțiile financiare, sectorul public, vehiculele investiționale de tipul family office și persoane fizice înstărite oferindu-le servicii bancare de finanțare și de investiții, servicii de bancă privată, de gestiune de active și de servicii pentru investitori.
Citiți mai mult

Extinde Închide
Activity Group divisions SG

Diviziile Grupului

Diferitele divizii ale Grupului definesc direcția viitoare și politicile globale ale Société Générale. Acestea joacă un rol de orientare, motivare și consiliere pentru diferitele linii de activitate din cadrul Grupului.

Cei 8 340 de angajați din diviziile Grupului garantează profesionalismul și consecvența în toate activitățile noastre.

Vedeți toate ofertele din Diviziile Grupului

Divizia Financiară și de Dezvoltare

Responsabilă pentru toate funcțiile financiare centrale, Divizia Financiară implementează, promovează și coordonează diferitele aspecte ale strategiei Société Générale.
Misiunile Diviziei Financiare și de Dezvoltare sunt foarte diverse:

 • strategia financiară a Grupului,
 • standarde corporate (management, contabilitate și raportare),
 • management financiar și raportare,
 • aspecte de reglementare,
 • proiecte financiare între entități.


Divizia de Resurse Umane

Departamentul de Resurse Umane al Grupului are aproximativ 3 000 de angajați în întreaga lume. Aceștia susțin strategia Grupului, asigură coeziunea și atractivitatea sa. La nivel central, echipele comasează prestații pentru toate liniile de activitate din Grup: formare, recrutare, relațiile sociale, dezvoltarea talentelor, politica de angajator și de remunerare.Secretariatul General

Secretariatul General asigură bunul mers și securitatea juridică și fiscală a operațiunilor noastre. Este responsabil pentru monitorizarea conformității Grupului. Acesta controlează și gestionează acoperirea asigurării și face posibilă atingerea obiectivelor noastre de dezvoltare durabilă. Secretariatul General include Direcția juridică, Direcția de fiscalitate, Direcția de deontologie, Direcția de dezvoltarea durabilă.Direcția de resurse ale Grupului 

Direcția de resurse ale Grupului dezvoltă eficiența și productivitatea noastră prin standardizarea proceselor, comasarea resurselor și aplicarea unei politici de raționalizare a achizițiilor. Rolul său: să îmbunătățească calitatea serviciilor, să îmbunătățească capacitatea de reacție, să reducă riscurile operaționale și să optimizeze costurile.

Acesta include următoarele axe de activitate:

 • Direcția de sisteme informatice a Grupului administrează sistemele informatice care furnizează servicii inovatoare pentru clienții noștri.
 • Centrul de infrastructuri tehnice și servicii asigură infrastructura, platformele și mediile necesare pentru funcționarea sistemelor noastre.
 • Departamentul de organizare este responsabil pentru îmbunătățirea eficacității organizaționale a noilor entități și a entităților existente și coordonează proiectele de schimbare managerială.
 • Direcția de inovații coordonează inovația în cadrul Société Générale.
 • Departamentul de imobile operaționale: administrează bunurile noastre imobile din întreaga lume.


Direcția de Riscuri

Direcția de Riscuri contribuie la dezvoltarea activității și la rentabilitatea Société Générale prin:

 • definirea, împreună cu axele de activitate, a apetitului pentru risc al Grupului în fiecare din activitățile sale,
 • implementarea unui sistem de control și de monitorizare a acestor riscuri.

Direcția de Riscuri împacă independența față de liniile de activitate cu o strânsă colaborare cu axele de activitate responsabile, în primă instanță, de operațiunile pe care le inițiază.

 

Direcția de Comunicare

Direcția de Comunicare a Grupului gestionează comunicarea externă și internă a Société Générale. Aceasta definește strategia de comunicarea care susține strategia de dezvoltare. Se asigură că toate entitățile și sucursalele comunică în mod clar și eficient, oferindu-le asistență în acest sens.
Direcția de Comunicare este împărțită în trei domenii de specializare:

 • Relații cu presa
 • Marcă: identitate vizuală, publicitate, planificare media
 • Sponsorizare și mecenat
 • Cetățenie
 • Comunicare interne și instituțională
 • Relații publice


Inspecție și audit

Direcția de Control Periodic (DCPE) reunește, sub autoritatea inspectorului general, personalul din echipele de inspecție și de audit, care numără 1 600 de angajați în întreaga lume. Misiunea lor este de a evalua, în mod absolut independent, folosind o abordare obiectivă, riguroasă și imparțială:

 • conformitatea operațională,
 • nivelul de risc suportate efectiv,
 • respectarea procedurilor,
 • eficiența și pertinența sistemului de control permanent.

Citiți mai mult

Extinde Închide

Selecția dumneavoastră

Ascunde criteriile de selectie

0posturi disponibile

Ascunde oferte de locuri de muncă
Informații pentru căutare

Utilizați semnul plus (+) pentru a căuta două cuvinte cheie.

Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?
Eroare de căutare

Cuvântul cheie trebuie să conțină cel puțin 2 caractere și nu poate conține un asterisc.

Maximum number of documents authorised

You can only store 5 CV or 5 other documents in your profile. To upload a new file please remove one of the exiting documents.

Printează

Selectează cel puțin o ofertă .

Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?
Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?
Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?
Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?
Connection required

Please sign in to your candidate profile or create one to complete this task.

 • Vă rugăm să verificați informațiile furnizate.
Inregistrează-te Forgot password?