Administrator Operatiuni Curente - Sucursala Unirea

Fixed term contract|Bucuresti|Retail & online banking

Administrator Operatiuni Curente - Sucursala Unirea

BRD
  • Bucuresti, Romania
  • Fixed term contract
  • Retail & online banking

Misiune

Probabil te intrebi:
Care vor fi responsabilitatile mele?

Va trebui sa:
- Asiguri promovarea si vanzarea produselor si serviciilor noastre simple catre clienti;
- Efectuezi operatiuni curente in lei si valuta, conform cererilor formulate de clientii nostri, persoane fizice si juridice;
- Primesti si sa verifici documentele aferente operatiunilor ordonate de clientii nostri;
- Asiguri gestionarea numerarului. Nimic complicat, insa plin de raspundere si motivatie pentru clientii nostri si echipa din care vei face parte!

*Vei obtine certificarea obligatorie MIFID

Ce primesc?
Iti oferim oportunitatea de a construi impreuna o echipa, intr-un mediu profesionist, cu formare profesionala adecvata, oportunitatea de a creste si explora o varietate de domenii de expertiza: comercial, finante-riskuri, IT, marketing, project management, etc.

Profil

Oare am pregatirea necesara?

Esti potrivit/a pentru aceasta pozitie daca:
- Ai cunostinte economice si bancare generale;
- Poti opera cu usurinta un PC si te descurci cu MS Office;
- Esti atent/a la detalii;
- Ai abilitati de comunicare, iti place sa lucrezi cu oameni intr-un mediu dinamic;
- Ai initiativa si spirit de echipa;
- Si, de ce nu, putina practica bancara.

Evoluţie

Descopera-ne:

BRD face parte din topul primelor 3 banci, cu peste 90 de ani de tradiție în România avand ca principal acționar puternicul Grup Societe Generale. Chiar și în perioada COVID, BRD rămâne fidel misiunii sale, fiind un partener solid și de încredere al clienților noștri. Avem o bază de capital foarte puternică, o poziție solidă de lichiditate și un profil de risc excelent, suntem aici pentru a ajuta România să repornească, Retail Banking este un contribuitor major la profitabilitatii BRD, deservind peste 2 milioane de clienți, prin peste 600 de sucursale, Contact Center și servicii digitale.

Descriere

Ce primesc?
Iti oferim oportunitatea de a construi impreuna o echipa, intr-un mediu profesionist, cu formare profesionala adecvata, oportunitatea de a creste si explora o varietate de domenii de expertiza: comercial, finante-riscuri, IT, marketing, project management, etc.

We are an equal opportunities employer and we are proud to make diversity a strength for our company. Societe Generale is committed to recognizing and promoting all talents, regardless of their beliefs, age, disability, parental status, ethnic origin, nationality, gender identity, sexual orientation, membership of a political, religious, trade union or minority organisation, or any other characteristic that could be subject to discrimination.

Reference: 23000P50
Entity: BRD
Starting date: 2023/09/30
Publication date: 2023/09/05
Share