Analist portofoliu

Permanent contract|Bucuresti|Risks

Analist portofoliu

BRD
Bucuresti, Romania Permanent contract Risks

Misiune

Activitate principala:

Genereaza/dezvolta rapoarte in excel pentru a asigura suportul in monitorizarea activitatii de recuperare creante.

Principale Responsabilitati:

 • Efectueaza rapoartele zilnice, saptamanale si lunare aferente activitatii de recuperare si diverse analize ad-hoc pentru eficientizarea/ajustarea strategiei de recuperare;
 • Asigura suport pentru echipele implicate in activitate de recuperare (de ex: scadentare anticipata, corectii JIRA, identificarea sumelor virate de Executorii Judecatoresti, codificare clienti cu marcaj neperformant specific);
 • Responsabil cu stergerea creantelor din sistem, in conformitate cu strategia aprobata;
 • Asigura generarea si externalizarea notificarilor si a SMS-urilor in conformitate cu strategia de recuperare;
 • Asigura suportul necesar pentru solutionarea reclamatiilor/solicitarilor receptionate la nivelul echipei;

Profil

Candidatul ideal:

 • Profil analitic, capacitate de sinteza.
 • Atent la detalii si orientat catre rezultat.
 • Bune abilitati de comunicare/relationare; bun coechipier.
 • Experienta anterioara in zona de reporting reprezinta un real avantaj.

Cunostinte necesare:

 • Cunostinte informatice: Microsoft Office (Excel minim nivel mediu; Word si Power Point nivel mediu).
 • Studii economice superioare finalizate sau in curs.
 • Cunoasterea limbajului de programare SAS reprezinta un avantaj.

Evoluţie

BRD face parte din topul primelor 3 banci, cu peste 90 de ani de tradiție în România avand ca principal acționar puternicul Grup Societe Generale. Chiar și în perioada COVID, BRD rămâne fidel misiunii sale, fiind un partener solid și de încredere al clienților noștri. Avem o bază de capital foarte puternică, o poziție solidă de lichiditate și un profil de risc excelent, suntem aici pentru a ajuta România să repornească, Retail Banking este un contribuitor major la profitabilitatii BRD, deservind peste 2 milioane de clienți, prin peste 600 de sucursale, Contact Center și servicii digitale.

Descriere

În BRD, acțiunile noastre zilnice se bazează pe principiul egalității de șanse și tratament. Ne angajăm să promovăm diversitatea și incluziunea la locul de muncă, să acceptăm diferențele fiecărui individ, reflectând diversitatea clienților noștri și societatea în care operăm. Diversitatea și incluziunea la locul de muncă duce la un viitor mai bun și durabil prin soluții responsabile și inovatoare.

Toți angajații sunt tratați cu demnitate și respect. BRD nu discriminează niciun angajat sau solicitant în funcție de sex, orientare sexuală, caracteristici genetice, vârstă, apartenență sexuală, rasă, culoare, limbă, religie, alegere politică, origine socială, handicap, statut sau responsabilitate familială, afiliere sau comerț activitatea sindicală sau orice altă caracteristică protejată de legile și reglementările aplicabile.

We are an equal opportunities employer and we are proud to make diversity a strength for our company. Societe Generale is committed to recognizing and promoting all talents, regardless of their beliefs, age, disability, parental status, ethnic origin, nationality, gender identity, sexual orientation, membership of a political, religious, trade union or minority organisation, or any other characteristic that could be subject to discrimination.

Reference: 2300013C
Entity: BRD
Starting date: 2023/02/06
Publication date: 2023/01/13
Share