Specialist Middle Office Non Retail - Business Center MARI CLIENTI

Permanent contract|Bucuresti|Retail & online banking

Specialist Middle Office Non Retail - Business Center MARI CLIENTI

BRD
Bucuresti, Romania Permanent contract Retail & online banking

Misiune

Activitati principale:

  • Asigura interfata intre client /serviciile Front Office si centrele de procesare pentru platile si instrumentele de debit in lei si valuta
  • Asigura introducerea corecta si completa in sistemele bancii a instrumentelor de plata
  • Propune solutii de imbunatatire/ optimizare a activitatilor proprii si crestere a calitatii serviciilor prestate clientilor interni si externi.

Profil

Cunostinte si experienta:

  • Minim 3 ani experienta in domeniul bancar
  • Cunostinte de baza in contabilitatea bancara
  • Orientare catre client, spirit de echipa, responsabilitate si angajament

Evoluţie

Descopera-ne:

BRD face parte din topul primelor 3 banci, cu peste 90 de ani de tradiție în România avand ca principal acționar puternicul Grup Societe Generale. Chiar și în perioada COVID, BRD rămâne fidel misiunii sale, fiind un partener solid și de încredere al clienților noștri. Avem o bază de capital foarte puternică, o poziție solidă de lichiditate și un profil de risc excelent, suntem aici pentru a ajuta România să repornească, Retail Banking este un contribuitor major la profitabilitatii BRD, deservind peste 2 milioane de clienți, prin peste 600 de sucursale, Contact Center și servicii digitale.

Descriere

În BRD, acțiunile noastre zilnice se bazează pe principiul egalității de șanse și tratament. Ne angajăm să promovăm diversitatea și incluziunea la locul de muncă, să acceptăm diferențele fiecărui individ, reflectând diversitatea clienților noștri și societatea în care operăm. Diversitatea și incluziunea la locul de muncă duce la un viitor mai bun și durabil prin soluții responsabile și inovatoare.

Toți angajații sunt tratați cu demnitate și respect. BRD nu discriminează niciun angajat sau solicitant în funcție de sex, orientare sexuală, caracteristici genetice, vârstă, apartenență sexuală, rasă, culoare, limbă, religie, alegere politică, origine socială, handicap, statut sau responsabilitate familială, afiliere sau comerț activitatea sindicală sau orice altă caracteristică protejată de legile și reglementările aplicabile.

We are an equal opportunities employer and we are proud to make diversity a strength for our company. Societe Generale is committed to recognizing and promoting all talents, regardless of their beliefs, age, disability, parental status, ethnic origin, nationality, gender identity, sexual orientation, membership of a political, religious, trade union or minority organisation, or any other characteristic that could be subject to discrimination.

Reference: 22000ME7
Entity: BRD
Starting date: 2022/08/31
Publication date: 2022/07/22
Share